CATERING CÉGEKNEK


Céges rendezvénye sikerét ne bízza a véletlenre! Az üzleti találkozók, összejövetelek sikerének ma már nem csupán a tökéletes szakmaiság, hanem a megfelelő színvonalú vendéglátás is fokmérője. Ha az étkeztetést házon belül, a cég telephelyén, vagy bármilyen más külső helyszínen szeretné megoldani, vegye igénybe szakképzett csapatunk segítségét!

Az egyszerűbb falatoktól (pogácsa, aprósütemények) a hidegtálon át, az igazán különleges, több fogásos menüsorig igény szerint vállalunk ételkiszállítást, illetve 200 főig teljes party service szolgáltatásunkat is igénybe veheti!

Céges rendezvény esetén nem szabad „félvállról venni” a szervezést, hiszen egy kisebb létszámú egynapos megbeszélés is csak akkor lesz igazán sikeres, ha a szervező odafigyel a részletekre, pontosan végigköveti az alábbi mozzanatokat:

 

 

 

1. Az ötlet megszületése – felmerül az igény az üzleti megbeszélés, konferencia, találkozó lebonyolítására. Körvonalazódik, hogy melyik kolléga vagy kollégák feladata lesz az esemény megszervezése.


2. Tervezés – a lehető leggyorsabb és legprofibb céges rendezvényt akkor tudjuk összehozni, ha már ekkor szakember segítségét kérjük. Rengeteg időt és energiát tudunk megspórolni azzal, ha nem mi járunk utána, hogy mit, honnan és mennyiért a legoptimálisabb beszerezni. Ha ugyanis az igényeCatering cégeknekinket elmondjuk a rendezvényszervezőnek, ő a tapasztalatainak köszönhetően rögtön tudni fogja, hogy mi a legjobb megoldás, melyik a nekünk való helyszín vagy zenekar, honnan tudunk dekorációt bérelni, stb. A tervezés folyamán minden apró részletet meg kell beszélni, és érdemes már ekkor az áraknak is utána járni, hogy a körülbelüli költségvetés már a szervezés megkezdése előtt elkészülhessen.

Mi az amiben mi nem tudunk segíteni? az egyeztetésben, hogy mely kollégák vagy üzleti partnerek vesznek majd részt a rendezvényen, és, hogy ez pontosan hány főt takar, hiszen többek közt a helyszínt is a létszám függvényében kell kiválasztani.

A tervezéskor fontos a különleges igényeket is figyelembe venni, nehogy a rendezvényen okozzunk kellemtelenséget, ezzel a megjelentnek. Például ételek esetében érdemes megkérdezni az ételallergiát, különleges diétát.


3. Előkészületek – a tervezés során összeírt dolgokat meg kell valósítani – megvenni, beszerezni, lefoglalni, stb. Ha profi segítségét kérjük, akkor nekünk csak annyi a dolgunk, hogy a résztvevőket értesítsük a céges rendezvény tényéről, e-mailes vagy nyomtatott meghívót, értesítőt küldjünk, sőt akár ezt a mozzanatot is rábízhatjuk a szervező cégre.


4. Lebonyolítás – A szakmai összejövetel akkor lesz igazán sikeres, ha az első résztvevő megérkezésétől az utolsó távozásáig minden egyes apró részletre ügyelünk. Nem árt összeírni egy úgynevezett forgatókönyvet, amiben pontosan lefektetjük, hogy például mettől meddig számítunk a résztvevők érkezésére, őket melyik helyiségben, milyen ellátással fogadjuk, ki fogadja őket, ezután mikor kezdődik konkrét program (megbeszélés, előadás, stb.), ez milyen helyiségben lesz és meddig tart, ott milyen eszközöknek kell készenlétben állni, stb. Legcélszerűbb minden egyes programponthoz leírni, hogy mettől meddig tart, kik a résztvevők, milyen kellékek, eszközök szükségesek, milyen ellátás lesz a program folyamán.


5. Utómunkálatok – Amikor az utolsó üzleti partner vagy kolléga is távozott, még lehetnek teendők. Ekkor lehetnek esetleg kifizetések, meg kell várni, amíg a bérelt eszközöket összepakolják és elviszik, és a helyiséget visszaalakítják eredeti formájára, vagy éppen amíg a cateringet végző cég elpakol és elvonul. Ha a rendezvény külső helyszínen zajlott, akkor természetesen mindezeket nem szükséges kivárni.


Akik minket választottak:
Debreceni Egyetem
Erste Bank
Groupama Biztosító
Ygomi
E.ON
Kenézy Gyula Kórház
Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége
Agenda Projektház 2003.
Debreceni Nyári Egyetem
Hunép Zrt.
Debreceni Kutyaiskola

 

Ha kérdésed van.

Írj üzenetet most