Ideális esküvő helyszín Debrecen frekventált helyein!

Esküvő helyszín közepes és nagy rendezvények számára! Mindenre találunk megoldást!

Tedd felejthetetlenné az esküvőd!

Hamarosan itt a menyegzőtök napja. Annyi minden vár rád, hogy azt sem tudod, minek a szervezésébe, átgondolásába, kiválasztásába kezdj. Kislány korod óta álmodozol erről a napról, a gyűrűdről, a szertartásról, az esküvői vacsoráról, a napról, amikor minden tökéletes. Egyesül két ember, két lélek, két élet: igen, ezek ti vagytok, te és a párod. Ez az esemény most csak rólatok szól.

Életed legcsodásabb napja nem lehet középszerű és unalmas! A sikkes és festői esküvő alapja az impozáns helyszín, az ínycsiklandozó ételek-italok és az ízléses dizájn. Ami fontos, hogy a lagzinak minden tekintetben tükröznie kell titeket: a stílusotokat, érzéseiteket, hozzáállásotokat a világhoz és egymáshoz. Ehhez az kell, hogy a számotokra legideálisabb helyszínen ünnepeljétek közös életeteket, kedvenc színeitekkel, motívumaitokkal, zenéitekkel. Fontos, hogy ne csak ti legyetek elégedettek a színvonallal, hanem rokonaitok, barátaitok, ismerőseitek is, hiszen a lagzi szervezésének nívója, az ételek minősége, a külcsíny részletgazdagsága árulkodik a jegyespár értékrendjéről és stílusáról is.

Egy kis történet a helyszín és a létszám meghatározásához:
Emlékeztek, hogy Carrie Bradshaw esküvője miért hiúsult meg első ízben? Azért, mert hiába volt álomszép menyasszonyi ruhája és hiába volt egy mesebeli helyszínen az esemény, Mr. Big nem ment el a ceremóniára. Akkor még a lagziig sem jutottak el, nemhogy a házas életig. A baj az volt, mint tudjuk, hogy Carrie nem vette kellően figyelembe azt, hogy Big szerény, családias esküvővel kívánta nőül venni őt. Végül így kötötték össze az életüket – Carrie egy olcsó ruhában, pompa nélkül lett Mr. Big felesége. Mi ennek a tanulsága? Tudjuk, hogy te, mint nő, érzékenyebb vagy a téma iránt, mint a párod, s jobban foglalkoztatnak életed legszebb napjának körülményei, mégis azt javasoljuk, hogy mindig, mindent egyeztess a pároddal is, s vedd figyelembe, hogy neki is lehetnek elképzelései!

 

 Hagyományos vagy modern? Kültéri vagy beltéri? Mi minden eshetőségben állunk a rendelkezésetekre!

Most biztos azt gondolod, hogy ez csak egy csábító szöveg, ugyanis mindenhol ezt olvasod. Hamarosan te is meglátod majd, hogy mi tényleg mindenre odafigyelünk azért, hogy álmaid valóra váljanak és hozzátok méltó körülmények közt ünnepeljétek esküvőtöket Debrecenben!

Mi akkor is tudjuk a megoldást, ha csendes, bensőséges, de feledhetetlen ünneplést terveztek! Se nem túl kicsi, se nem túl nagy? Ha az aranyközépút hívei vagytok, akkor a 80-140 fő befogadására alkalmas éttermünk különterme lesz ideális nektek!

Nemcsak szűk családi és baráti körben kívánjátok megünnepelni házasságokat? Szeretnétek, hogy ismerőseitek, szomszédotok, munkatársaitok is jelen legyenek a lagzitokon? Válasszátok éttermünk kellemesen tágas, komfortos terét, s a „kisnagy” lakodalom valóban emlékezetes lesz! A „Ha lúd, legyen kövér!”-elven működtök? Mindketten szeretitek halmozni az élvezeteket és igazi társasági emberek vagytok? Nektek is megtaláltuk a megoldást! Miért fognátok vissza magatokat pont életetek legfontosabb eseménye kapcsán? Hívjatok el mindenkit a lagzitokra, hiszen a világnak tudnia kell, hogy egybekeltetek! Ebben az esetben egy 160 fős nagyterem áll rendelkezésetekre egy igazi gigászi bulihoz! Fergeteges ünneplésre fel!

Ideális esküvői helyszín Debrecenben

 

Mi van akkor, ha mi valami teljesen egyedit akarunk? Sablonos helyszínek, el az utunkból!

Mára már bizonyára végigböngészted az összes kínálatot, ami a helyszíneket illeti, mégis úgy érzed, valami hiányzik. Megértjük, ha unod a sablonos, klisészerű megoldásokat, és nem szeretnél majd unokáidnak valamilyen egyhangú, agyoncsépelt esküvőről mesélni. Figyelj, most megtudhatod, mi hogyan is segítünk nektek abban, hogy páratlan, különleges lakodalmatok legyen! Ne erőltessétek magatokra a szülők, nagyszülők akaratát, ha nektek teljesen más elképzelésetek van. Nem kell a hagyományos helyszín mellett döntenetek, ha van más alternatíva is! Márpedig van! A Campus Étterem egyedi hangulatot teremtő esküvő helyszín Debrecen területén.

Hunyd be a szemed és képzeld el, hogy egy barátságos tisztáson, a vadregényes erdőben, egy idilli kis tóparton ünnepled meg életed eseményét pároddal és szeretteiddel! Ugye, mesésen hangzik?
A természet harmóniáját egy gyönyörű, rózsafallal és illatozó orgonával díszített kertben is élvezhetitek, s gondolj bele, milyen csodaszép fotókat készíthetnek majd rólatok egy ilyen varázslatos helyszínen! Igen, ez az amerikai álom, amelyet mi készséggel valósággá változtatunk nektek.

Hogy lásd, mi valóban mindenre gondolunk, néhány extrém helyszínt is megemlítünk. Vőlegényed pilóta? Béreljetek ki egy hangárt! Író vagy, imádsz olvasni? Irány egy szép könyvtár! Örök gyerekek vagytok? Vidámparkban a helyetek! Bármilyen helyszínt is választotok, mi követünk titeket teljes szervizzel, a legpazarabb fogásokkal, desszertekkel, tortával, pincérekkel, zenészekkel, vőféllyel, stb. Sőt, mire kiérkeztek a mulatság helyszínére, már az általatok kiválasztott díszben fog pompázni a terület, melynek minden kis zeg-zuga titeket fog ünnepelni! Nem kell tehát rohangálnod az egyes részletek miatt külső cégekhez, ugyanis mi mindent megoldunk! Mint láthatod, tényleg mindent.

 

Elegáns, ízléses esküvő A-tól Z-ig!

Összeollóztál már egy csomó dolgot mindenféle magazinból, feljegyezted azokat az elemeket, amelyekből nem engedsz, de még mindig nem áll össze a kép? Nem tudsz dönteni A és B megoldás közt? Bízd ránk! Majd mi segítünk kiválasztani a legideálisabb esküvő helyszint Debrecen területén! Legyen egyszerű vagy fennkölt, hagyományos vagy modern, kicsi vagy nagy, mi tudjuk, hogyan tegyétek emlékezetessé! Akár ízlésesen, egyedien feldíszített éttermünkben, akár egy általatok választott helyszínen, készséggel állunk rendelkezésetekre!

Nálunk a ti igényeitek az elsők! Kellemes környezetet varázsolunk nektek, melyet a kifogástalan vacsora és a szakszerű, kedves kiszolgálás koronáz meg. A rendezvények lebonyolítását A-tól Z-ig végezzük, tehát a szükséges hangtechnikai eszközöket, projektort is biztosítjuk a hangulatos, felhőtlen szórakozás és felejthetetlen élmény érdekében.

Elsőrangú, ízletes esküvői menünk, akár a tradicionális ízek, akár a modern konyha remekeiből is álljon össze, bizonyosan osztatlan sikert fog aratni a vendégek körében. Mi kínosan ügyelünk a részletekre, s célunk, hogy esküvőtök napja valóban a legszebb nap legyen az életetekben! Ne hagyd az utolsó pillanatra, vedd fel velünk a kapcsolatot már ma!

 

Aktuális esküvői ajánlatunk megtekintéséhez kattintson ide!

 

 

Elérhetőségek:
Tel.: 06-20-297-00-71

Email: campusetterem@gmail.com

A terem befogadó képessége:
hosszú asztalok esetén               140 fő
kerekasztalos elrendezés esetén  100 fő

Ha kérdésed van.

Írj üzenetet most

Címünk

4028 Debrecen, Kassai út 26.

Központi email cím:

info@campusetterem.hu


Ebédrendelés telefonszám:

+36 52 529 133 Elérhető: Hétfő-Péntek 8:00-10:30

+36 20 994 4747

ebedrendeles@campusetterem.hu


Hidegtálrendelés telefonszám:

+36 52 529 166

Elérhető: Hétfő-Péntek 9:00-16:00

hidegtalrendeles@campusetterem.hu

Az étterem nyitvatartása:

Hétfő - Péntek 11:30 - 14:30

Heti menü
rendelés leadás
10:00